marți, 28 aprilie 2009

Ethan Hawke s-a casatorit cu bona copiilor sai

Actorul american Ethan Hawke s-a casatorit, luna trecuta, intr-o ceremonie secreta, cu fosta bona a copiilor sai, Ryan Shawhughes, care este insarcinata si urmeaza sa nasca in aceasta luna.

Ethan Hawke a intalnit-o pe Ryan Shawhughes cand aceasta lucra ca dadaca pentru Maya Ray si Levon Roan, cei doi copii
pe care Hawke ii are cu actrita Uma Thurman.
Un prieten apropiat al cuplului declara, in decembrie, ca cei doi sunt "incredibil de indragostiti", iar in ianuarie, agentul lui Ethan Hawke a confirmat ca cei doi asteap­ta un copil. Ethan Hawke si Uma Thurman au fost casatoriti intre 1998 si 2004.
Hawke, in varsta de 37 de ani, a devenit celebru in 1988, cu partitura din filmul "Cercul poetilor disparuti". Din acel moment, rolurile au curs pentru el, jucand, printre altele, in "Colt Alb", "Cu picioarele pe pamant", "Marile sperante", "Parfum
de cedru", "Gattaca", "Inainte de apus". In 2002, actorul a fost nominalizat la premiul Oscar pentru rolul din "Zi de instructie", unde a jucat
alaturi de Denzel Washington. Ethan Hawke nu s-a limitat la cariera de actor, el debutand ca regizor cu filmul "Chelsea Walls", in 2002. De asemenea, Hawke este si autorul cartii "Miercu­rea cenusii".

Niciun comentariu: