marți, 28 aprilie 2009

Free-hotspot.com se extinde şi în aeroporturi. Vor urma şi cele din România?

Free-hotspot.com, cel mai mare furnizor de internet
wireless gratuit, a anunţat astăzi instalarea serviciului său în două aeroporturi din Bretania, Quimper Cornouaille şi Lannion - Côte de Granit. Compania planifică instalarea reţelei şi în aeroporturile din Romania şi din restul Europei, în viitorul apropiat.

Echipat de câteva luni deja, aeroportul Quimper Cornouaille a fost primul care a beneficiat de serviciul wi-fi gratuit oferit de compania irlandeză free-hotspot.com. În doar câteva luni, pasagerii au adoptat rapid acest nou serviciu, care le permite să se conecteze şi să lucreze folosindu-şi propriile laptopuri
, în timp ce îşi aşteaptă zborul. Rata
de utilizare a serviciului WiFi gratuit a crescut în fiecare lună, şi în prezent un pasager din 20 din aeroportul Quimper foloseşte conexiunea WiFi gratuită.

Aeroportul Lannion - Côte de Granit a demarat de asemenea un parteneriat cu free-hotspot.com pentru a oferi WiFi gratuit pasagerilor săi. Instalarea a avut loc recent, dar feedback-ul iniţial lasa deja de înţeles că serviciul va avea cel puţin la fel de mult succes ca şi hotspotul din Quimper.

free-hotspot .com administrează una dintre cele mai largi reţele wireless gratuite din Europa, cu peste 3300 de HotSpoturi gratuite în 18 ţări europene. Pentru a accesa reţeaua de internet wireless gratuit, utilizatorii acceptă să vizioneze la început un spot publicitar al sponsorilor. Sistemul a câştigat premiul
Wireless Broadband Innovation pentru cel mai bun produs Wi-Fi public şi este disponibil sub numele "EDGE Messaging" operatorilor de reţele wireless, aeroporturilor, lanţurilor hoteliere şi altor organizaţii care doresc să-şi creasca veniturile, să promoveze programe strategice, sau să-şi construiasca o prezenţă de marcă prin propriile reţele WiFi.

free-hotspot .com sprijină o comunitate de utilizatori activi şi asigură serviciul internet wireless gratuit pentru mai mult de 600 000 de persoane în fiecare lună. Compania administrează cel mai cuprinzător director de HotSpoturi din domeniu, şi care numară în prezent peste 20 000 de puncte de acces internet gratuit în toată lumea.

Pentru mai multe detalii despre programul HotSpot gratuit sau pentru a localiza HotSpotul gratuit cel mai apropiat, vă rugăm să consultaţi website-ul www.free-hotspot.com. Vă mai facem o sugestie: încercaţi în Azuga. Acolo free hotspot.com şi-a dus la bun sfârşit lucrarea.

Niciun comentariu: